Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
    днес смених термостатчето и сега е бомбадържи 90 градуса все едно съм заковал стрелката а стария термостат ще ми бъде летен здрав си е
    Те нема ти останат резби в главата от смяна на термоси,и моя беше здрав но отваряше на 69 гр. и не помръдваше нагоре.................... иииии отиде в кофата,където му е мястото
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Те нема ти останат резби в главата от смяна на термоси,и моя беше здрав но отваряше на 69 гр. и не помръдваше нагоре.................... иииии отиде в кофата,където му е мястото
      ще го пазя не ми пречи
      sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
        ще го пазя не ми пречи
        Викаш 55цаджийството си е до гроб а Иве хахаха.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Викаш 55цаджийството си е до гроб а Иве хахаха.
          ооо да винаги трябва да има някой и друг чарк у мазето
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Привет колеги От няколко дни усещам, че нещо из двигателя потропва когато колата е все още студена - това е само първите няколко минути, на няколко пъти за по няколко секунди и се чува в покой. Ако натисна педала на газта, сякаш спира да се чува. Представете си все едно свирене на ремък, само че си е чисто тропане. Някакви идеи?

Comment

• Първоначално публикувано от ishristov Покажи съобщение
              Привет колеги От няколко дни усещам, че нещо из двигателя потропва когато колата е все още студена - това е само първите няколко минути, на няколко пъти за по няколко секунди и се чува в покой. Ако натисна педала на газта, сякаш спира да се чува. Представете си все едно свирене на ремък, само че си е чисто тропане. Някакви идеи?
              На коя бензиностанция зареди гориво колега.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Нещо взе да не му се върти сутрин на Дарт .. Я вземи тоя Монбат Формула (с очо) 77ah и сега върти като 1,3 Старият акумулатор замина в 6-цата - там пък я върти като 1,2 че нещо и тя беше почнала да мисли. Малко зимна добавка в нафтата, едни вериги в багажника и вече можем да обикаляме по празниците напред-назад.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Нещо взе да не му се върти сутрин на Дарт .. Я вземи тоя Монбат Формула (с очо) 77ah и сега върти като 1,3 Старият акумулатор замина в 6-цата - там пък я върти като 1,2 че нещо и тя беше почнала да мисли. Малко зимна добавка в нафтата, едни вериги в багажника и вече можем да обикаляме по празниците напред-назад.
                  Ти па верно и вериги ли имаш за 59-та бре....................

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

Първоначално публикувано от ishristov Покажи съобщение
                  Привет колеги От няколко дни усещам, че нещо из двигателя потропва когато колата е все още студена - това е само първите няколко минути, на няколко пъти за по няколко секунди и се чува в покой. Ако натисна педала на газта, сякаш спира да се чува. Представете си все едно свирене на ремък, само че си е чисто тропане. Някакви идеи?
                  Я пробвай да натиснеш съединителя докато чуваш почукването,ако изчезне ясно-тракат ти пружините на феродовия диск.....................

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  На коя бензиностанция зареди гориво колега.
                  Стига па ти с тва гориво бре,не всяко чукане е от кофти нафта,видял нашия един два пъти скапана нафта и айде да обвиняваме горивото....................

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ти па верно и вериги ли имаш за 59-та бре....................

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

Я пробвай да натиснеш съединителя докато чуваш почукването,ако изчезне ясно-тракат ти пружините на феродовия диск.....................

Стига па ти с тва гориво бре,не всяко чукане е от кофти нафта,видял нашия един два пъти скапана нафта и айде да обвиняваме горивото....................
                    Аз също се зачудих за веригите,но па може и да има във флакон.
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Зареждам само на Еко в Младост 1 от няколко месеца, а това го чувам от няколко дни.

Mury, мисля, че при натискане на съединителя спираше.. ще тествам щом го чуя пак. А съединителят е сменян преди 3 месеца.

Comment

• Първоначално публикувано от ishristov Покажи съобщение
                        Зареждам само на Еко в Младост 1 от няколко месеца, а това го чувам от няколко дни.

Mury, мисля, че при натискане на съединителя спираше.. ще тествам щом го чуя пак. А съединителят е сменян преди 3 месеца.
                        Ако е сменян и спира да трака при натискане на педала,значи си попаднал на серия съединители с тракащи пружини.Багера и той е с такъв май,защото и при него не изчезна тракането след смяната,а при мен изчезна

Comment

• Веригите са купувани за 166-цата, ама не можах да разбера на какво се чудите. Че няма да ги сложа ли, че ще опират ли .. Не, че ще ми се наложи да ги слагам, ама ако се закопая някъде ги слагам за 2 минути
                          sigpic

Comment

Веригите са купувани за 166-цата, ама не можах да разбера на какво се чудите. Че няма да ги сложа ли, че ще опират ли .. Не, че ще ми се наложи да ги слагам, ама ако се закопая някъде ги слагам за 2 минути
                            По спомен караш 17-ки примерно 225/50 ,по технически харектеристики и по книга на 17-ка верига не може да се постави.Възможност има ако си на 16 мисля.
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                              По спомен караш 17-ки примерно 225/50 ,по технически харектеристики и по книга на 17-ка верига не може да се постави.Възможност има ако си на 16 мисля.
                              Да де ама не мога да разбера защо? На 6-цата съм слагал и размерът е точно като написания на веригите.
                              sigpic

Comment

Да де ама не мога да разбера защо? На 6-цата съм слагал и размерът е точно като написания на веригите.
                                Аз миналата година бях тръгнал да купувам вериги,поразпитах,търсих вериги в ценови диапазон около 300лв за нашия размер и в последствие прочетох точно в книжката че на 17 размер не трябва да бъдат монтирани вериги.Погледни в книжката би трябвало да пише където са описани гумите.
                                Няма да остане и следа от подкалника според мен ако сложиш вериги,а тя и като легне по корем все тая ще върви до там докъдето и с хубави гуми.
                                Alfa romeo GTVex
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X